Nieuws

Belangrijke mededeling over de velden

01 juli 2020


Er is begonnen met het onder handen nemen van de velden. Het hoofdveld, het tweede veld en het trainingsveld zullen worden aangepakt. Totdat de velden weer vrij zijn gegeven verwachten we van een ieder dat hij/zij niet op de velden komt.

Mocht er jeugd zijn die graag wil voetballen dan verwachten we dat zij op het tussenveld of het veld bij de kantine gaan ballen.
 

Daarnaast nog even het volgende:

MOVV is meerdere malen benaderd vanwege geluidsoverlast. Deze overlast wordt veroorzaakt door boxen waar hard muziek uit komt. Om de tekst van de melder er bij te pakken: “We moeten de jeugd stimuleren om lekker te sporten en buiten te genieten. Maar ik kan me niet voorstellen dat dat niet zonder die stampende herrie kan. Het is een voetbalveld, geen Voice of Holland.”  We willen iedereen dan ook vragen geen boxen meer mee te nemen naar het veld en het bij voetballen te houden, zodat een ieder kan genieten van ons mooie sportpark!
 

Natuurlijk willen we een ieder een fijne vakantie wensen en zorg dat je gezond en wel aan het nieuwe seizoen kunt beginnen.
 

Het bestuur 
Laatste bericht van het bestuur i.v.m. het corona virus: 10 mei 2020:   Hallo allen,   Conform de regels van… Meer >
 
www.movv.nl

Vissen met MOVV in 2020

02 februari 2020
                                     … Meer >
 
www.movv.nl
Op 20-10-2019, tijdens de wedstrijd MOVV - Heiligerlee, was Eva Schweertman de pupil van de week. De wedstrijdbal van deze wedstrijd… Meer >
 
www.movv.nl
Bij een thuiswedstrijd van MOVV 1 is er een pupil van de week. Wat deze staat te wachten en wat er wordt verwacht, is het… Meer >
 
Sportpark MOVV 
Bezoekadres: Niesoordlaan 68, 9681 CZ Midwolda. 
Telefoon kantine: 0597-551647.
Postadres:    Hoethslaan 73, 9681 CL Midwolda.
Telefoon bestuurssecretariaat: 06 - 10 63 81 08
Telefoon wedstrijdsecretariaat: 06- 54 29 35 37
Mailadres: secretaris@movv.nl
Terug naar boven