Nieuws

MOVV 3 kampioen seizoen 2018-2019

12 mei 2019 door Stephan Timmer
www.movv.nl

MOVV 3 is kampioen!

In de 6e klasse is MOVV 3 kampioen geworden, terwijl er nog 3 wedstrijden te spelen zijn.


Op zondag 12 mei had MOVV 3 genoeg aan 3 winstpunten om het kampioenschap veilig te stellen. MOVV-3 speelde uit tegen Wedde, de ploeg die de enige nederlaag van MOVV-3 heeft veroorzaakt. 
Het verloop van de wedstrijd was in de eerste helft spannend. Wedde kwam na 10 minuten op voorsprong. Na 20 minuten scoorde de thuisploeg nog een keer en weer met een afstandschot.
MOVV kwam moeilijk in het spel. Na 20 minuten was MOVV nog maar een keer op de helft van Wedde geweest. 
Daarna zette de aanvoerder, Joke Smit, de posities iets anders neer en ging het lopen. Eerst ging Gerhard Offringa op avontuur en werd onderuit gehaald in het strafschopgebied. Een terecht gegeven penalty en die werd door Gerhard benut. Nog voor rust kwam MOVV op gelijke hoogte 2-2.
Na een goede peptalk in de kleedkamer door Gert, Alex en Martin, kwamen de mannen terug op het veld. Cor en Ralf kwamen in het veld. 
MOVV speelde veel beter na de rust en kwam vlot op 2-4. Daarna haalde Wedde het strafschopgebied van MOVV nagenoeg niet meer. De middenvelders en de verdedigers van MOVV hielden goed stand en MOVV kwam met goede aanvallen wel vaak een keer door. 
Na 5 doelpunten van Gerhard, 1 van Adriaan (na mooi doorkoppen van Joke) en 1 van Niels Landman (die van links een mooie krul wist te geven aan een schot die precies tussen paal en keeper in het net valt) is de eindstand op 2 - 7 gekomen. Net voor het einde werd Joke als aanvoerder gewisseld en kwam Wubbo weer in het veld en werd aanvoerder. Een unieke ervaring voor Wubbo. De scheidsrechter floot af en het team vierde de overwinning.
Binnen het team hanteerde Wubbo al maanden de gevleugelde uitspraak: "alles voor de schaal". Omdat Wubbo niets van de officiele schaal wist, heeft hij zelf een schaal gemaakt en een overwinnings T-shirt gemaakt. Na afloop van de wedstrijd werd door de voorzitter van MOVV, Durandus Takens, de kampioensschaal uitgereikt aan de aanvoerder Wubbo.

Namens de hele vereniging van harte gefeliciteerd!

  

 
Laatste bericht van het bestuur i.v.m. het corona virus: 10 mei 2020:   Hallo allen,   Conform de regels van… Meer >
 
Beste sportvrienden,   Het jeugdtoernooi van 13 juni 2020 is helaas afgelast i.v.m. de Corona maatregelen.   Meer >
 
Laatste bericht van het bestuur i.v.m. het corona virus: 10 mei 2020:   Hallo allen,   Conform de regels van… Meer >
 
www.movv.nl

Vissen met MOVV in 2020

02 februari 2020
                                     … Meer >
 
 
 
Sportpark MOVV 
Bezoekadres: Niesoordlaan 68, 9681 CZ Midwolda. 
Telefoon kantine: 0597-551647.
Postadres:    Hoethslaan 73, 9681 CL Midwolda.
Telefoon bestuurssecretariaat: 06 - 10 63 81 08
Telefoon wedstrijdsecretariaat: 06- 54 29 35 37
Mailadres: secretaris@movv.nl
Terug naar boven