Supporters vereniging

Supportersvereniging MOVV

 

Zoals veel verenigingen heeft ook vv MOVV een supportersverenging. Wat is een supportersvereniging?

Volgens het woordenboek: vereniging ter gezamenlijk aanhangen en ondersteunen van een (plaatselijke) sportvereniging en die bv. bij een wedstrijd gaat aanmoedigen.

Wat doet de supportersvereniging van MOVV? Jaarlijks geeft de supportersvereniging MOVV geld aan de Jeugdafdeling van MOVV en aan het hoofdbestuur. Dit geld is voor de Jeugdafdeling om extra activiteiten naast het voetballen te organiseren. Het hoofdbestuur besteed het geld niet aan iets specifieks. Af en toe wordt de supportersvereniging gevraagd om extra geld om iets specifieks te kopen. Soms besteed de supportersvereniging zijn geld aan bv kleding voor het eerste elftal. De tafels die in de kantine staan zijn geschonken door de supportersvereniging MOVV. En de busreis naar een speciale uitwedstrijd is wel eens betaalt door de supportersvereniging van MOVV. Kortom de supportersvereniging MOVV is een vereniging welke het mede mogelijk maakt om de die extra zaken die geld kosten te doen.

 

Momenteel heeft de supportersvereniging zo’n 150 leden. Deze leden betalen € 5,- per seizoen. Het bestuur van de supportersvereniging bestaat uit 2 personen, te weten Jan Boltjes en Okko Kiewiet. De supportersvereniging MOVV is dan ook op zoek naar nieuwe bestuursleden, die samen de supportersvereniging nieuw leven willen inblazen. Nieuwe activiteiten ontplooien om geld voor de vereniging te vergaren, nieuwe leden voor de supportersvereniging te werven en activiteiten voor de supportersverenigingleden te organiseren.

 

Wilt u bestuurslid worden van de supportersvereniging MOVV of wilt u lid worden van de supportersvereniging MOVV, neem dan contact op met Jan of Okko. Dit kan door een mail te sturen naar boltjesjg@planet.nl, door te bellen met Okko 0597-551406 of door je aan te melden aan de bar in de kantine.

Sportpark MOVV 
Bezoekadres: Niesoordlaan 68, 9681 CZ Midwolda. 
Telefoon kantine: 0597-551647.
Postadres:    Hoethslaan 73, 9681 CL Midwolda.
Telefoon bestuurssecretariaat: 06 - 10 63 81 08
Telefoon wedstrijdsecretariaat: 06- 54 29 35 37
Mailadres: secretaris@movv.nl
Terug naar boven