Nieuws

Jurian van Vilsteren - Pupil van de week

21 oktober 2018
www.movv.nl
Tijdens de thuiswedstrijd van 14 oktober 2018 is Jurian van Vilsteren pupil van de week geweest.
De wedstrijd van MOVV 1 was tegen Gasselternijveen 1. De balsponsor was onze hoofdsponsor Solar Noord. De uitslag was 1-0. Hieronder een verslag van Jurian zijn belevenissen.

Ik mocht deze zondag pupil van de week zijn. Wat ontzettend leuk was dit en wat heb ik veel gezien. Na het inspelen met een aantal spelers  gingen we terug naar de kleedkamer. Daar vertelde de trainer dat ze allemaal hun best moesten doen. Samen met de bal en scheidsrechter liepen we het veld op. Ik mocht de eerste aftrap doen en scoren. Ik koos voor de verre hoek over de grond. De keeper dook de andere kant op. Dat was alvast 1-0 voor movv ;) 
Tijdens de wedstrijd legde de trainer me veel uit. Hij begon wel steeds meer te mopperen net zoals mijn eigen trainer doet als het niet zo goed gaat. Ik snapte niet waarom er veel gekozen werd voor het luchtruim. De bal viel daarna vaak in verkeerde benen. Gelukkig kregen we een penalty mee. Deze werd  raak geschoten. 1-0 voor ons!!! In de rust vertelde de trainer dat het wel beter kon dat dit. In de tweede helft veranderde er weinig. We hebben nog wel een paar kansen gehad. Jammer,  maar we hebben gewonnen!!!!! Na afloop mocht ik nog even in de bestuurskamer een bak patat eten. En ik kreeg allemaal leuke dingen. Ik heb een top dag gehad!! Bedankt HEREN 1!!

 
www.movv.nl
MOVV 3 is kampioen! In de 6e klasse is MOVV 3 kampioen geworden, terwijl er nog 3 wedstrijden te spelen zijn. Meer >
 
www.movv.nl
Bas Nomden is pupil van de week bij de wedstrijd MOVV - Amboina Meer >
 
www.movv.nl
Dani Split was pupil van de week tijdens de wedstrijd MOVV - PJC Meer >
 
www.movv.nl

Viswedstrijden

02 februari 2019
MOVV organiseert opnieuw 5 viswedstrijden op een zaterdagmiddag. De inleg is € 2,- Bekers voor de kampioen en langste vis;… Meer >
 
 
Sportpark MOVV 
Bezoekadres: Niesoordlaan 68, 9681 CZ Midwolda. 
Telefoon kantine: 0597-551647.
Postadres:    Hoethslaan 73, 9681 CL Midwolda.
Telefoon bestuurssecretariaat: 06 - 10 63 81 08
Telefoon wedstrijdsecretariaat: 06- 54 29 35 37
Mailadres: secretaris@movv.nl
Terug naar boven