Nieuws

Het bekeravontuur van de JO9-1 is ten einde

Het bekeravontuur van de JO9-1 is op 4 mei geeindigd. De halve finale wedstrijd tegen Westerbroek is verloren.
Eerlijk is eerlijk, in de eerste 10 minuten was het nagenoeg gelijk qua sterkte, maar de laatste 30 minuten was Westerbroek gewoon een klasse beter.
Gewoon op waarde geklopt.

In de poulewedstrijden in augustus 2018 werden twee van de drie wedstrijden gewonnen (een wedstrijd is niet gespeeld). Wij gingen op doelsaldo door in de poule.
Daarna werd Bato verslagen met 14-3. Vervolgens gingen we uit naar Gasselte SJO ZVC '14 en dat team is, op een bevroren veld, verslagen met 1-3.
Twee weken geleden hebben we de kwartfinale thuis gespeeld tegen Westerwolde. Dit was een zeer spannende wedstrijd met 2 ploegen die aan elkaar gewaagd waren. Wij hadden het betere spel en de betere kansen, maar zij waren efficienter met 3 kansen en 3 goals. Ruststand was 1-3. Na een goede tactische omzetting, een 1-3-1 opstelling, bleek ons team erg veerkrachtig en hebben we nog 3 goals gemaakt en zelf verder de nul weten te houden.

Op 4 mei tegen Westerbroek kwam HET niet in het team. Er werd door MOVV te slap en onzuiver gespeeld. Dat wordt tegen een zeer goed voetballende tegenstander natuurlijk direct afgestraft.

Het was een leuk en leerzaam avontuur voor ons team!