Nieuws

Anouk Post als Pupil van de week

Zondag 19 november was Anouk Post pupil van de week bij de wedstrijd MOVV - Thos.
Tijdens deze wedstrijd waren de bal sponsoren Barbequebus en Jan Musch.
Hoe Anouk het vond lees je hieronder en zie je op de foto's.

Hoi allemaal,

Ik ben Anouk Post. Ik ben 7 jaar en speel bij MOVV JO09.
Voor de wedstrijd tegen Thos werd ik gevraagd om pupil te zijn. Dit wilde ik graag maar vond het wel spannend.
Tegen half 2 was ik op het voetbalveld. Ik mocht toen plaatst nemen in het bestuurskamer. Daarna ging ik mee naar de kleedkamer. Later mocht ik de warming up doen met de reserve spelers. Tegen 14 uur liep ik met de bal in mijn handen samen met de scheidsrechter het veld op. De toss werd gedaan en movv mocht aftrappen. Het muntje mocht ik houden.
Eerst mocht ik zelf scoren bij de tegenstander in het doel. Ik scoorde. Daarna nam ik plaats in de dug out om zowel de eerste helft als de tweede helft vandaar uit te kijken. MOVV heeft de wedstrijd gewonnen met 2 - 1 van Thos. Na afloop kreeg ik patat met een frikadel en een mooi aandenken. Ik heb een super leuke dag gehad. Bedankt.

Liefs Anouk Post.

DE WEDSTRIJD MOVV 3 TEGEN VV BELLINGWOLDE 3 GAAT ZONDAG 28 AUGUST NIET DOOR WEGENS TE WEINIG SPELERS BIJ BELLINGWOLDE DUS ER IS GEEN… Meer >