De twee MOVV JO9 teams bekeren verder

door

MOVV JO9-1 en MOVV JO9-2 bekeren verder

Op 20 oktober 2018 kwamen de beide JO9 teams in actie in de beker competitie.

De JO9-2 heeft de 1ste ronde duidelijk gewonnen met zeges op De Heracliden 6-4; Omlandia 7-4 en DVC Appingedam 18-1. Daardoor gingen ze als groepswinnaar door naar de tweede ronde.

In de tweede ronde kwamen ze onze buren uit Oostwold tegen, VVS JO9-1.

In een wedstrijd waarin MOVV steeds de bovenliggende partij is geweest, werd er door het gehele team prima voetbal gespeeld. Iedereen toonde veel inzet en stond met plezier te spelen.

Het duel met VVS werd in het voordeel van MOVV JO9-2 beslist door een 9-2 overwinning.

MOVV JO9-2 gaat nu door naar de derde ronde in de beker.

MOVV JO9-1 heeft twee wedstrijden gewonnen in de eerste ronde. Winst op SJO NWWC 16-1 en winst op SJO Oldambt 8-2. Tegen Heiligerlee is er verloren met 0-3, maar die wedstrijd is niet gespeeld. JO9-1 is wel groepswinnaar geworden op doelsaldo.

In de tweede ronde trof MOVV JO9-1 het team van BATO JO9-1. Na een spannende eerste 10 minuten, waarin Bato tot twee keer toe op voorsprong kwam, werd er even een tandje bijgezet door MOVV. In de tweede 10 minuten van de eerste helft werd er door MOVV nog 5 keer gescoord en wist Bato er niet meer door te komen. Na de rust probeerde Bato het nog eventjes, maar MOVV trok het goede spel door en maakte de partij af met een mooie en verdiende 14-3 overwinning.

Ook MOVV JO9-1 gaat door naar de derde ronde.

De derde ronde zal waarschijnlijk gespeeld worden op 15 december.