Nieuws

Martijn Willemsen als pupil van de week

06 oktober 2019
www.movv.nl

Bij een thuiswedstrijd van MOVV 1 is er een pupil van de week. Wat deze staat te wachten en wat er wordt verwacht, is het volgende:

Om half 2 komt de pupil van de week aan op het Sportpark MOVV te Midwolda. De pupil ontvangt dan een programmaboekje. Hier staat natuurlijk de naam van de pupil. De pupil meld zich dan in de bestuurskamer. Daar vandaan word je begeleid door de leider van MOVV 1, Tjark Ottema. Na het omkleden mag de pupil met de reservespelers een balletje trappen. Hierna ga je mee de kleedkamer in. De pupil draagt bij de opkomst de bal en brengt deze naar de middenstip. Na de toss en de begroeting mag de pupil over de helft van de tegenstander de bal proberen in het doel te krijgen. Daarna breng je de bal naar de scheidsrechter en neem je zelf plaats in de dug-out. Je mag de wedstrijd vanuit de dug-out volgen. Na de wedstrijd wordt de pupil in de bestuurskamer verwacht. Hier staat een bakje patat met frikandel/kroket te wachten en krijgt de pupil nog een tas met aandenken.


Hallo ik ben Martijn Willemsen. Ik voetbal bij MOVV JO 10-2, ik ben verdediger.

Afgelopen zondag, 6 oktober 2019, was ik pupil van de week bij de wedstrijd MOVV - Farmsum. Ik moest er om 13:30 uur zijn. Eerst ging ik inspelen met de reservespelers van MOVV. De wedstrijd begon om 14:00 uur. Ik mocht met de scheidsrechter en de teams het veld oplopen. Daarna mocht ik dribbelen naar het doel en scoren bij de tegenstander. Eerst kwam de bal op de paal, maar daarna schoot ik raak. Het was een spannende wedstrijd en de stand is 4-2 geworden. Na de wedstrijd mocht ik nog patatjes eten in de bestuurskamer en kreeg ik nog een cadeau. Het was een spannende, maar heel leuke middag!

 

Martijn Willemsen 
Er is begonnen met het onder handen nemen van de velden. Het hoofdveld, het tweede veld en het trainingsveld zullen worden… Meer >
 
Laatste bericht van het bestuur i.v.m. het corona virus: 10 mei 2020:   Hallo allen,   Conform de regels van… Meer >
 
www.movv.nl

Vissen met MOVV in 2020

02 februari 2020
                                     … Meer >
 
www.movv.nl
Op 20-10-2019, tijdens de wedstrijd MOVV - Heiligerlee, was Eva Schweertman de pupil van de week. De wedstrijdbal van deze wedstrijd… Meer >
 
Sportpark MOVV 
Bezoekadres: Niesoordlaan 68, 9681 CZ Midwolda. 
Telefoon kantine: 0597-551647.
Postadres:    Hoethslaan 73, 9681 CL Midwolda.
Telefoon bestuurssecretariaat: 06 - 10 63 81 08
Telefoon wedstrijdsecretariaat: 06- 54 29 35 37
Mailadres: secretaris@movv.nl
Terug naar boven